2012. március 18., vasárnap

Uránusz Magyarország egén 4.

Minden alkalommal, ahányszor megnézem az éves előrejelzés képletét, valami mást veszek észre benne, valami másra kezdek el fókuszálni.

Most, amikor újra elővettem, ez az idézet jutott eszembe a képlet IV. Házában álló Hold – Szaturnusz együttállásról:

Feltámadott a tenger,
A Népek tengere.
Üvöltve eget, földet,
Szilaj hullámokat vet
Rémisztő ereje.

Tudom, nincsenek véletlenek – és ezt már bizonyára sokan tudják rajtam kívül is.
Ha a kormány nem tesz időben lépéseket a földünk, a vizeink – és itt legfőképpen a föld mélyéből feltörő, vagy még ott nyugvó karsztvizekre és egyéb „mély” vizekre gondolok – védelmére, Magyarország tulajdonában maradására, akkor sajnos nem lesz elkerülhető a Nép haragja, nem lesz elkerülhető az, hogy a magyar nép visszavegye, ami az övé, nem lesz elkerülhető a „szabadságharc”.
Sajnos minden háborúban, amikor a törvények háttérbe szorulnak, szabadon garázdálkodhatnak olyanok, aki addig nem tudtak. Ez az átlag ember számára újabb félelmeket generál, mert nincs jogorvoslat, nincs védelem. Ilyenkor mit tesz a kisember? Védekezik, ahogy tud. A fegyver fegyvert szül. A harc gyermeke a háború. Meg kéne előzni ezt a folyamatot.
Ha most a magyart arra kényszerítik, hogy fegyvert fogjon a kezébe, azért, hogy megvédje magát, akkor abból „nagy durranás” lesz, mely mindannyiunk életében igen komoly károkat és fájdalmakat fog okozni.

Talán inkább erre kéne nagyon fókuszálnia a hatalmon lévőknek. Most még van némi támogatottságuk – később már ezt a keveset is el fogják veszíteni.

Itt az idő! Lépni kell!

… vagy a lépés elmulasztása esetén … elszenvedni … mindannyiunknak, nem csak nekik.

Nincsenek megjegyzések: